Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Zrážku do stromu neprežil, uhorel v aute ...

Tragická nehoda - Revúca - v aute uhorel Branislav H. 32 ročný

Dopravná nehoda s tragickým koncom sa stala dnes ráno pred Revúcou, v smere od Muráňa. Toyota narazila do stromu, následne začala horieť. Po príchode hasičov auto uhasili, no vo vraku našli len nehybné telo 32 ročného Branislava H. z Revúcej. Na mieste sa nenašla žiadna brzdná dráha, príčina tejto tragickej nehody nie je teda zatiaľ jasná. Či išlo o úmysel alebo nešťastnú náhodu, ozrejmí až ďalšie vyšetrovanie.

Policajná správa:

Polícia v Revúcej vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok (27.1.) o 7.45 hodine, na ceste v smere Muránska Dlhá Lúka – Revúca. 32-ročný vodič osobného motorového vozidla Toyota Auris z Revúcej, v rovnom úseku cesty sa plne nevenoval vedeniu vozidla, následkom čoho s vozidlom zišiel do pravej priekopy. Čelne narazil do stromu, pričom po náraze sa vozidlo vznietilo a vodič vo vozidle zhorel. Škoda na vozidle je odhadnutá na 8-tisíc eur. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj: mjr. PhDr. Mária Faltániová - hovorkyňa oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ BB

Správa hasičov:

V utorok 27. januára 2015 pred ôsmou hodinou ráno bola ohlásená dopravná nehoda s následným požiarom osobného motorového vozidla Toyota Auris na štátnej ceste II/532 za obcou Muránska Dlhá Lúka, smer Revúca. Vo vozidle bola nájdená uhorená osoba. Zasahujúci príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Revúcej uhasili horiace vozidlo jedným prúdom C a jedným vysokotlakovým prúdom, vyslobodili zakliesnené telo osoby z vozidla a asistovali pri jej nakladaní do vozidla pohrebnej služby. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj: HaZZ

Foto: PZ SR, HaZZ, int

Tragická nehoda - Revúca - v aute uhorel Branislav H. 32 ročný

Tragická nehoda - Revúca - v aute uhorel Branislav H. 32 ročnýTragická nehoda - Revúca - v aute uhorel Branislav H. 32 ročný

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...