Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Ukradol šál, zrazil ženu ...

havária

1/ Zmocnil sa futbalového šálu súpera:

            Bardejovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin lúpeže 27 ročnému mužovi z Prešova.

Obvinený Prešovčan bol v októbri minulého roka na futbalovom zápase medzi Prešovom a Bardejovom. Počas futbalového zápasu prišiel do sektoru domácich fanúšikov, kde v úmysle zmocniť fanúšikovského šálu futbalovému klubu Partizán Bardejov napadol 25 ročného muža. Jednou rukou ho udrel do tváre a súčasne sa druhou rukou snažil zmocniť fanúšikovského šálu, ktorý mal poškodený prevesený na krku. Po niekoľkých úderoch sa mu podarilo zmocniť fanúšikovského šálu, s ktorým  následne ušiel. Napadnutý Bardejovčan neutrpel zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie a vznikla mu škoda 10.- €. Obvinený Prešovčan je stíhaný na slobode.

 

2/ Škola prišla o zváracie aparáty

            Počas uplynulého víkendu sa neznámy páchateľ vlámal do budovy strednej odbornej školy v Lipanoch a ukradol odtiaľ zváracie aparáty.

Zlodej sa konkrétne vlámal do zváračskej dielne, na ktorej rozbil jedno z okien. Následne odtiaľ ukradol tri voľne uložené zváracie aparáty. Celková škoda bola vyčíslená na 7 300.- €. Prípad vyšetrujú policajti z Lipian ako prečin krádeže.

 

3/ Krádež propán-butánových fliaš:

            Dvanásť propán-butánových fliaš zmizlo z úschovne pri potravinách v obci Podhorany, okr. Kežmarok.

Ku krádeži došlo počas noci z nedele na pondelok. Neznámy páchateľ odstránil  visiace zámky, ktorými boli uzamknuté kovové dvere úschovne propán-butánových fliaš a ukradol odtiaľ 1 ks naplnenej a 11 ks prázdnych propán-butánových fliaš. Policajti zo Spišskej Belej začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.

 

4/ FOTO Auto zrazilo ženu stojacu na zastávke:

            Vážna dopravná nehoda sa stala včera popoludní pri obci Malý Šariš, okr. Prešov.

V čase okolo 14:48 h viedol v smere od Prešova 28 ročný muž osobné auto Volkswagen Tiguan.  Pri výjazde na kopec pred Malým Šariš zbadal vo svojom jazdnom pruhu obecný kolesový poľnohospodársky traktor, ktorý viedol 64 ročný muž. Obaja vodiči boli z obce Malý Šariš.  Traktor prechádzal kolmo od zastávky MHD nachádzajúcej sa na strane v smere jazdy do Prešova, ku zastávke MHD v smere jazdy do Popradu. Vodič Volkswagenu začal brzdiť, následkom čoho sa jeho motorové vozidlo dostalo do šmyku a zrazilo sa s traktorom. Následne auto narazilo do zastávky MHD, v ktorej sa nachádzala 37 ročná žena z obce Široké, okr. Prešov. Vozidlo zastávku spolu so ženou zobralo so sebou a následne zišlo dole kopcom. Zrazená žena utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní a je hospitalizovaná v prešovskej nemocnici. Obaja vodiči neutrpeli žiadne zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. Dychová skúška na alkohol bola u nich negatívna. Hmotné škody zatiaľ vyčíslené neboli. Nehodu vyšetruje prešovský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Zdroj: mjr. Mgr. Daniel Džobanik Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ PO

nehoda

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...