Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Krimi na dnes ...

policia

Do autoškoly nešiel pre vodičák

 

V rukách polície skončil 19-ročný Zoltán z Kráľovského Chlmca, ktorý  sa v polovici januára  na Hlavnej ulici v meste Kráľovský Chlmec (okres Trebišov), neúspešne pokúsil vykopnúť vchodové dvere na budove autoškoly, ktoré poškodil. Následne na zadnej časti budovy rozbil sklenenú výplň okna, cez ktoré vnikol  do priestorov administratívnej miestnosti autoškoly. Zo stolíka odcudzil prázdnu neuzamknutú kovovú pokladničku a z miestnosti učebne DVD prehrávač, digitálny projektor a diaprojektor. Takto spôsobil celkovú škodu cca 600,- eur. Poverený príslušník PZ ho obvinil z prečinu krádeže, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie.

 

Za krádež kábla mu hrozí až osemročný trest

 

Rožňavský vyšetrovateľ PZ zo zločinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia obvinil jedenkrát súdne trestaného 25-ročného Jozefa z Popradu. Obvinený včera v k.ú. obce Nižná Slaná, časť Závod, vedľa štátnej cesty, poškodil a odcudzil v zemi úložný telefónny kábel v dĺžke 30 metrov. Takto spôsobil poruchu prevádzky všeobecne prospešného zariadenia a prerušenie telefónneho a internetového pripojenia 17 účastníkov v obci Nižná Slaná. Bratislavská spoločnosť vyčíslila škodu na 1.000,- eur. Obvinený je stíhaný na slobode a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 4 až 8 rokov.

 

Vyšetrujú krádež aj pytliactvo

 

            Polícia pátra po zlodejovi, ktorý sa včera na ulici Hodvábnej v meste Trebišov do bytu, odkiaľ  odcudzil finančnú hotovosť vo výške 2.500,- eur, retiazku a náramok z bieleho kovu a päť párov náušníc zo sivého kovu. Majiteľke spôsobil celkovú škodu za viac ako 3.000,- eur. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinov krádeže a porušovania domovej slobody.

Policajti Obvodného oddelenia PZ Vinné vyšetrujú prečin pytliactva, ktorého sa dopustili páchatelia, ktorí včera v popoludní v rekreačnom stredisku Zemplínska Šírava, stredisko Hôrka /okr. Michalovce) na vodnej nádrži neoprávnene zasiahli do rybárskeho práva tým, že ulovili Zubáča veľkoústeho v kaprovom lovnom revíry s režimom bez privlastnenia si úlovku, čím miestnej rybárskej organizácii spôsobili škodu 25,- eur.

 

Dnes v popoludní na cestách Košického kraja bude viac policajných hliadok

 

Policajti sa počas osobitnej kontroly ktorej cieľom je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť na cestách, najmä znížiť počet dopravných nehôd, zamerajú na používanie reflexných prvkov alebo reflexných bezpečnostných odevov za zníženej viditeľnosti chodcami a cyklistami. Sústredia sa aj na vodičov a účastníkov cestnej premávky, ktorí porušujú pravidlá cestnej premávky agresívnym a arogantným spôsobom.

Zdroj: kpt. Ing. Alexander Szabó - hovorca KR PZ KE

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...