Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

13 ročná žabka sa pokúsila olúpiť 75 ročného dôchodcu ...

a

Dievča malo okradnúť dôchodcu, krádež prekazili hliadkujúci policajti

 

            Vyšetrovateľ PZ z prečinu krádeže v štádiu pokusu obvinil 18-ročného Reného z Košíc. Obvinený v pondelok pred polnocou na Staničnom námestí v Košiciach, po dohode s maloletou  13-ročnou Košičankou, ktorú naviedol aby od 75-ročného dôchodcu z Košíc, vylákala peniaze. To sa jej však  nepodarilo, tak dôchodcu prešacovala a pokúsila sa mu otvoriť aj tašku ktorú mal v ruke. V tom však spozorovali prichádzajúcu policajnú hliadku a dali sa na útek. Dôchodcovi takto nestihli  spôsobiť žiadnu škodu ani zranenie. V prípade dokázania viny obvinenému hrozí až dvojročné väzenie.

 

Polícia vypátrala dlhoprstých, vykradli firmu, rodinný dom aj pivnicu

 

            Poverený príslušník PZ z prečinu krádeže obvinil 31-ročného Ladislava z Košíc, ktorý sa s doposiaľ nestotožneným páchateľom včera okolo obeda, vlámal do kancelárie jednej z košických firiem na Štúrovej ulici v Košiciach. Odcudzili nástenné hodiny, rýchlo varnú kanvicu a kávovar,  čím spôsobili škodu za viac ako 300,- eur.  Obvinený už bol za obdobný čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch právoplatne odsúdený. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

 

Z prečinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody obvinili policajti z Okresného riaditeľstva PZ Košice-okolie dvoch 20-ročných mladíkov z obce Kecerovce. Títo sa v pondelok o 22,00 hodine, vlámali do rodinného domu v obci Kecerovce, časť Pekľany. Z hospodárskej miestnosti rodinného domu odcudzili motorovú pílu, čím majiteľovi spôsobili škodu vo výške 80,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročné väzenie.

 

Polícia pátra po zlodejoch

 

Policajti pátrajú po zlodejoch, ktorí sa včera v Košiciach vlámali do záložne aj do rodinného domu. Až trojročné väzenie hrozí páchateľovi, ktorý v záložni na Važeckej ulici, rozbil sklenenú výplň vitríny a odcudzil viac ako tucet retiazok zo žltého kovu. Záložňa vyčíslila celkovú škodu na 4.100,- eur.

            Doposiaľ neznámy páchateľ sa na Čermeľskej ceste vlámal do rodinného domu. Odniesol si finančnú hotovosť viac ako 11.500,- eur a kazetu s ôsmimi značkovými hodinkami, prsteňom a dvoma retiazkami zo žltého kovu. Majiteľ vyčíslil škodu na viac ako 120.000,- eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin krádeže a prečin porušovania domovej slobody. Páchateľovi hrozí až desaťročné väzenie.  

Zdroj: kpt. Ing. Alexander Szabó - hovorca KR PZ KE

Foto ilustračné

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...