Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Farbami ich podporili

MŠ

Na obnovenie, vymaľovanie interiérov a exteriérov materských škol sa naskytla príležitosť, keď firma Poli-Farbe http://www.polifarbe.hu  z Maďarskej republiky v júni t.r. prostredníctvom projektu Platinum Kid podporila materské školské zariadenia dodaním farieb svojej výroby. Za koordinačného partnera v tomto projekte firma vybrala Združenie za Spoločné Ciele, ktoré malo za úlohu koordinovať – resp. byť nápomocným medzi firmou a predškolskými zariadeniami.

Inzercia:

Reštaurácia FONTANA hľadá
kuchára nástup možný ihneď.

bližšie informácie na tel.čísle:

0907 415 125, 0905 130 129, 058 733 11 33

Program bol smerovaný hlavne v záujme pomoci materským školám s vyučovacím jazykom maďarským, ktorých fungovanie poznačujú ťažké okolnosti a vyžadujú náhlu a bezodkladnú pomoc. Materské školy si svoje požiadavky mohli uplatniť písomnou formou, vyplňovaním registračného listu, priložením fotodokumentov o momentálnom stave a taktiež zaslaním opisu fungovania, prevádzkovania školky. Pri posudzovaní žiadostí boli uprednostnené tie školky, ktoré splnili firmou stanovené podmienky a včas zaslali svoje požiadavky. Na Slovensku tak boli celkom 13 materských škôl obdarovanyých farbami na vylapšenie podmienok a skrášlenie prostredia. V Rožňavskom okrese túto výhodu a tým i farby získali Materská škola v Joviciach a Materská škola v Krásnohorskej Dlhej Lúke. Obidve zariadenia v plnej miere dostali žiadané farby, ktoré použijú na obnovu vnútornych a vonkajších prietorov, ba i na náter plotov a ďalších príslušenstiev škôlky. Firma Poli-Farbe skutočnila dopravnú zásielku farieb 12. augusta 2010. Zamestnanci materských škol s nápomocou obecných pracovníkov a rodičov detí sa vynasnažia do konca prázdnin obnoviť a okrášliť priestory tried a vedlajších priestorov pre malých návštevníkov.

ZDRUŽENIE ZA SPOLOČNÉ CIELE ROŽŇAVA

MŠ

Festékkel támogatták a rászoruló óvodákat

 

 

A magyarországi, bócsai székhelyű Poli-Farbe Vegyipari Kft. vállalat (http://www.polifarbe.hu) Szlovákiában 2010. június 6 - 30. között szórványtelepüléseken működő óvodák felújítását támogatta, a Platinum Kid óvodatámogató programja keretében. Szlovákiában koordinációs partnerként a Szövetség a Közös Célokért társulás működött közre, tartotta a kapcsolatot az óvodák és a támogató magyarországi vállalat között.

 

Az óvodai felújításokra, kiváltképp nehéz körülmények között működő és rászoruló intézmények megsegítésére irányuló program keretében a cég által forgalmazott gyermekszobafestéket, Inntaler színezőfestéket és kerítésfestéket igényelhettek a pályázók. A Poli-Farbe Kft célja ezzel a programmal az volt, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek egészséges környezetének biztosítására, a baba és gyermekbarát Platinum Kid festék használatával. Magyarországon ez év májusában több mint száz óvodát támogattak, és Romániára is kiterjesztették leányvállalatukon keresztül a lehetőséget.

 

Szlovákiában a programban regisztrációs lap kitöltésével, dokumentumok (fényképek a festés előtti valós helyzetről), óvodai ismertető beküldésével pályázhattak az igénylők. Az elbírálás során előnyben részesültek azok az óvodák, amelyek határidőn belül teljesítették a részvételi feltételeket. A Szövetség a Közös Célokért mint koordinációs partner vett részt ebben az óvodaprogramban, ennek  köszönhetően összesen 13 óvoda részesült olyan adományban, amely lehetővé teszi számukra a szebb és egészségesebb környezet megteremtését.

 

A támogatásban a Rosznyói járásban a Jólészi és a Várhosszúréti óvodák részesültek.

Mindkét óvodai intézmény  teljes mennyiségben megkapta az igényelt  festékeket, amelyeket

környezetük szebbé és egészségesebbé tételére a belső és külső festésekre használnak fel, illetve felújítják velük a játszóterek szerkezeteit és a  kerítést.

 

A szállítás augusztus 12-én történt, a SZAKC Rozsnyói területi irodájában vehették át az igénylők.

 

Az óvodák  nagyon rászorultak a támogatásra, a májusi esőzések és ezek következtében fellépő árvíz nagymértékben károsította az intézmények külső, belső falait. Az óvodák alkalmazottai a szülők segítségével igyekeznek a nyári szünet alatt széppé varázsolni a tantermeket, hálóhelyiségeket, mellékhelyiségeket. A kerítések és a külső falburkolatok is új köntösben várják szeptemberben az óvodásokat és óvodai alkalmazottakat.

 

 

 

1

A Poli-Farbe Kft által gyártott és forgalmazott festékekről röviden:

 

Platinum Kid gyerekszobafesték

Különleges összetételének köszönhetően elsősorban gyerekszobák festésére alkalmas. A Platinum termékcsalád fejlesztői gondoltak a kicsikre is! 2009 nyarára kifejlesztették a Platinum Kid gyerekszobafestéket, mely bababarát és környezetkímélő, teljesen biztonságosan használható az újszülött baba, tipegők és a nagyobb gyerekek birodalmának kivitelezéséhez.

Különleges összetételének köszönhetően elsősorban gyerekszobák festésére ajánlják, de nagy igénybevételnek kitett helyiségek (konyhák, folyosók, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények) falaira is alkalmas. A festéskor nincs kellemetlen oldószerpárolgás.

Új vakolatra, régi festett felületekre, gipszkartonra, üvegszövetre, fűrészporos és nehéz

tapétára is felfesthető.

A Platinum Kid gyerekszoba festék előnyei:

- igazoltan gátolja a baktériumok (staphylococcus, coli) és penészgombák szaporodását,

- selyemfényű latexfelületet biztosít, mely könnyen, akár enyhén nedvesített törlőkendővel tisztítható

- használata egyszerű

- mosás és súrolás álló

- kitűnő fedőképességű

- oldószer- és szagmentes

- bevonat lég- és páraáteresztő, biztosítja a fal természetes légzését

 

Inntaler színezőfesték

Nagy fedőképességű, kiváló színtartósságú diszperziós festék falfestékek színezésére és önállóan alkalmazva díszítő festésre. Bevonata matt, dekoratív.

 

Alkalmazási terület: Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.

Alkalmazható kül- és beltéri diszperziós festékek, vakolatok színezésére. Mészfestékek és szilikátfestékek színezésére a citromsárga, okkersárga, csokoládébarna és oxidzöld választék használható. A színezőfesték önmagában is alkalmas vakolt felületek, gipszkarton, tapéta, fa- és fémfelületek díszítő festésére.

Választék: citromsárga, napsárga, narancs, okkersárga, piros, csokoládébarna, azúrkék, oxidzöld.

Mész- és szilikátfesték színezésére: citromsárga, okkersárga, csokoládébarna, oxidzöld. - 250 és 500 ml-es műanyag flakonban kapható.

Felhasználás: díszítő festés, színezés

 

POLI-FARBE vízzel hígítható Kerítésfesték

Univerzálisan használható fedőfesték, amely korróziógátló pigmentet is tartalmaz. A bevonat selyemfényű, időjárásálló, fényálló, nagy fedőképességű és fehérségű, ill. színes.

 

Alkalmazási terület: Kül- és beltéri fa-, alumínium-, vas- és acélfelületek - csövek, esőcsatornák, épületdeszkázatok, kerítések - festésére, korábban már festett felületek felújítására alkalmas. Ha a felületen nincs szélsőségesen nagy korróziós igénybevétel, akkor korróziógátló alapozó előzetes alkalmazása nem szükséges.

Felhasználás: új felületek festése, felújító festés

 

 

 

SZÖVETSÉG A KÖZÖS CÉLOKÉRT

ROZSNYÓ

Informátor -reklamno-informačné noviny pre Rpžňavu a okolie zdarma do schránok

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...